Choď na obsah Choď na menu

Turecko ako destinácia

18. 12. 2014

side-plaz.jpgTurecko je vyhľadávaná destinácia najmä zahraničnými turistami ale aj našími slovenskými. Táto destinácia ponúka veľkú škálu fakultatívnich výletov ale aj množstvo pláži a hotelov na na vysokej úrovni. 

Môžete si tu vybrať z rôznych stredísk ktorých je vážne mnoho. 

Ja keď mám hovoriť z vlastnej skúsenosti, bol som v mnoho z týchto stredísk ale nedajú sa opísať tie hoteli, ktoré sa na dlhých piesočných plážiach nachádzajú. Jednoznačne nočný život sa nachádza aj v Turecku. Veľa diskoték sa nachádza priamo v hoteloch. Najlepšie vybavené hoteli sú 5 hviezdičkové no nie všetky sú na rovnakej úrovni. Väčšinu hotelou zhadzuje ruská klientela, ktorá sa správa nepríčetne. Do jedla ide aj rukami, všade sa predbieha atď. No toto sa nedeje všade a preto odporúčam pred tým ako si daný hotel vyberiete najprv si prečítajte recenzie.

Z osobnej skúsenosti každému kto si vyberie destináciu Turecko vrelo odporúčam. Nádherné teplé more ( podľa ročného obdobia, osobne odporúčam júl ) služby úplne super. Ak sa rozhodnete pre túto destináciu, tak vám prajem peknú dovolenku.