Choď na obsah Choď na menu

Referendu o rodine

18. 1. 2015

Referendum o rodine aktuálna téma, ktorej sa na slovensku venuje viac médii. Podľa môjho názoru každý by mal ísť na referendum. Totižto toto je jedno z práv ktoré máme. Nikto by nemal byt ovplivnený niekym iným no tu je môj názor na tieto otázky. 

1. Súhlasíte s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou ?

Tak toto je prvá otázka týkajúca sa referenda a ja s ňou maximálne nesúhlasím. Prečo by sme mali brániť ľudom inak orientovaným sa zobrať, keď oni sami nemôžu za to do koho sa "zamilujú." 

2. Súhlasíte s tým, aby párom, alebo skupinám rovnakého pohlavia nebolo umožnené osvojenie ( adopcia ) detí a ich nasledovná výchova ? 

Tak tu máme druhú otázku a ja sa s ňou plne stotožňujem. Prečo by sa úplne normálny ľuďom mala odoprieť takáto možnosť ? 

3. Súhlasíte s tým, aby školy nemohli vyžadovať účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania,či eutanázie, ak ich rodičia alebo deti samy nesúhlasia s obsahom vyučovania ?  

S vyučovaním ohľadom sexuálneho správania súhlasím. Informácie o pohlavných chorobách atď. sa zídu každému. Ohľadom druhej časti niesom proti.pycg.homosexuali_homosexualne_manzelstvo.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

AEmaddydem - Acme blood load (hypertension)

13. 10. 2018 0:05

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-france-horaire/

AEmaddydem - What is a salutary blood stress

28. 9. 2018 15:03

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/does-tadalafil-show-up-drug-tests/

AInsastvasia - Blood coerce plan

12. 7. 2018 8:47

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/thuoc-tadalafil-50mg/